Feedback geven & verbinding onderhouden – code 704 –

Feedback geven op het werk of in privé situaties vinden de meeste mensen lastig. Ook met het ontvangen ervan kun je pijnlijke ervaringen hebben.

Bv als iemand je vraagt: “Wil je eerlijk horen wat ik ervan vind?”, dan weet je al dat de kans groot is dat je negatieve oordelen te horen krijgt.

Maar dat kan ook anders. Op een manier die wederzijds begrip en verbinding genereert. En daar krijg je energie van. Vanuit de handvatten van Verbindende of Geweldloze Communicatie noemen we dat Feedforward: een vaardigheid die je kunt leren.

Wanneer: 5 x op dinsdag 2, 9, 23, 30 okt. en 6. nov. van 19:30 – 21:30 uur
Docent: Helmie Willems www.stilts.nl
Kosten: Leden € 80,- / niet-leden € 110,-
Max.  aantal deelnemers: 10

Klik hier om je aan te melden

Volg, like en/of deel dit via:

Facebook
Facebook
HELMIE WILLEMS

Met een open blik en de intentie tot verbinden is voor mij elke training en workshop die ik geef een nieuw moment om samen te leren en groeien. Ik deel graag vanuit mijn ervaring als trainer in volwasseneneducatie en begeleid of coach ook individueel, als je vastzit in een dilemma of een frustratie wilt transformeren.

De ontdekking van Verbindend Communiceren als concreet handvat heeft mij persoonlijk veel gebracht.
Het helpt me om gemakkelijker met conflicten om te gaan en het contact met collega’s, vrienden en werkrelaties te laten stromen. Ik deel er dan ook graag over en nodig je van harte uit om dit zelf te ervaren. De kern van al mijn activiteiten is mensen in verbinding brengen met hun eigen wijsheid, kracht en plezier in het contact met de ander.
Ik zie u graag,
met vriendelijke groet,
Helmie Willems, trainer/coach Stilts

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen