Allemaal-eetlokaal: Lekker eten met een schoon geweten

allemaal lokaal

Allemaal-eetlokaal

In ons Allemaal eet-Lokaal koken vrijwilligers een veganistische, biologische, oerwoudvrije driegangen-maaltijd met zoveel mogelijk lokale producten. Schuif gezellig aan en proef zelf hoe lekker de duurzame keuken is. De maaltijden zijn altijd in de Wasserij aan de Molenbeekstraat 26a en beginnen om 18.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur). De kosten zijn weer € 8,- en er is plaats voor 25 mensen. Meld je, tot 3 dagen van te voren, aan bij arnhem@milieudefensie.nl

Dinsdag 6 maart 2018; Luchtwachter Ipe van der Deen vertelt over gezonde lucht
T
ussen de gangen door zal Ipe van der Deen, vrijwilliger bij Milieudefensie Arnhem en Luchtwachter iets vertellen over de luchtkwaliteit in Arnhem en wat we kunnen doen om deze te verbeteren. Ipe is een van de mede-eisers in de rechtszaak voor schone lucht.

De volgende duurzame diners zijn op:
Dinsdag 17 april
Dinsdag 15 mei

www.arnhem.milieudefensie.nl en www.allemaal-lokaal.nl

Milieudefensie werkt sinds 1971 aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Als we de aarde eerlijk met elkaar delen en niet meer nemen of vervuilen dan de aarde aan kan, varen we daar allemaal wel bij. Wijzelf, mensen elders op de wereld en onze kinderen en kleinkinderen.

Milieudefensie is actief op vijf thema’s:

Dat doet Milieudefensie samen met zoveel mogelijk mensen: lokaal, landelijk en wereldwijd als lid van Friends of the Earth International.