ARNHEM IN DIALOOG

In het kader van ‘Arnhem in dialoog’ organiseren Humanistisch Verbond Arnhem-Rijnstreek en Nivon Arnhem e.o. op maandag 4 november een dialoogtafel in de wasserij.
Arnhem in Dialoog is de lokale variant van de jaarlijkse landelijke Dag van de Dialoog. De Dag van de Dialoog is begonnen in de VS, waar men na 9/11 bedacht dat het goed zou zijn om met elkaar in gesprek te gaan, als reactie op de aanslagen. De eerste Dag van de Dialoog in Nederland was in 2002 in Rotterdam en heeft zich daarna over ons land verspreid. Dit jaar valt Arnhem in Dialoog in de periode van vrijdag 1 t/m zondag 10 november. Het thema dit jaar is: Van wijkbewoner tot wereldburger.
Tijdens een dialooggesprek gaan (onbekende) mensen met elkaar in gesprek over een van te voren vastgesteld thema. Om naar elkaar te luisteren, en elkaar beter te begrijpen. Niet je mening staat voorop, maar je interesse in anderen.
HVAR en Nivon Arnhem e.o. organiseren samen een gesprekstafel in onze eigen locatie De Wasserij.
Maar u kunt ook deelnemen in uw eigen omgeving.

Deelname is gratis. Aanmelden is gewenst.

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.arnhemdialoog.nl/ U meldt zich aan als deelnemer aan een tafel naar keuze.

Maandag 4 november
20:00 uur tot 22:00 uur (zaal open 19:30 uur)
De Wasserij, zaal Het Ketelhuis
Molenbeekstraat 26a, Arnhem