DE MAGIE VAN DNA

De wetenschap verzamelt sneller kennis dan de maatschappij wijsheid. Dat geldt ook voor DNA onderzoek.

Deze technologie draagt veel bij aan forensisch onderzoek, voedselverbetering, onderzoek naar genezing van kanker, medicijnontwikkeling, uitbannen van bepaalde erfelijke ziekten, duurzame energieproductie en oplossen van milieuproblemen.
Wat is er mogelijk? Welke gevolgen zijn er voor je eigen leefwereld? En vooral: willen we ook alles wat er kan; het eeuwige dilemma tussen wetenschap en ethiek.

Na afloop van de lezing op 22 november kun je je opgeven voor 2 verdiepende, interactieve  workshops die in februari/maart worden gehouden.  Er wordt gebruik gemaakt van films, artikelen en uiteraard onze eigen kennis en ervaring.

Hoe verder
Om de bijeenkomsten goed te kunnen afstemmen op evt. vragen die er bij jou en anderen leven, vragen we je bij  aanmelding, na de lezing, wat vragen over je instapniveau te beantwoorden en aan te geven naar welke onderwerpen je interesse uitgaat.
Ook kun je aangeven welk tijdstip je voorkeur heeft. In december krijg je vervolgens een e-mail-bericht over inhoud en de datum van de twee bijeenkomsten. Je kunt daarna je aanmelding definitief maken.

Wanneer
lezing op 22 november 2018, 19:30
workshops in februari/ maart 2019
Kosten 
lezing: leden € 5, niet-leden € 7,50
workshops: leden € 12, niet-leden € 15
Spreker: Agnes Legierse

Let op: de workshops zijn alleen toegankelijk als je ook de lezing hebt bijgewoond.
Max. 8-10 deelnemers

AGNES LEGIERSE