VLUCHTELINGEN

wandelen met vluchtelingen

Het Nivon draagt graag een steentje bij aan het introduceren van de vluchtelingen in de Nederlandse cultuur. Afgelopen twee jaren deden we door activiteiten die bij het Nivon horen, zoals genieten van de natuur, samen koken, eten en praten, en schaken.
Ook in 2017/2018 willen we voor vluchtelingen dergelijke activiteiten organiseren. De bijeenkomsten staan altijd in het teken van ‘elkaar ontmoeten’; vluchtelingen en Nederlanders.

Een aantal mensen heeft zich steeds fantastisch ingezet voor het laten slagen van de diverse activiteiten. We hopen ook in 2017/2018 weer op jouw inzet, of die van anderen, te mogen rekenen.
Hou voor de planning onze website, Mededelingen en Facebook  in de gaten.

Hieronder zie je (tzt) de activiteiten, met altijd de mogelijkheid om mee te doen, actief dan wel passief. Wees welkom!

Volg, like en/of deel dit via:

Facebook
Facebook

VLUCHTELINGEN BIJ HET NIVON

NIVON ArnhemNijmegen wil helpen om vluchtelingen kennis laten maken met de Nederlandse cultuur en natuur.

We doen dit in overleg met ‘Arnhem voor Vluchtelingen’. Deze organisatie verbindt diverse sociale initiatieven met de behoeften van vluchtelingen en fungeert als aanspreekpunt voor het COA en de gemeente. Zie ook hun Facebookpagina.
Wij organiseren activiteiten waar wij goed in zijn en dragen op deze manier bij aan de introductie van nieuwkomers in onze samenleving én de doelstelling van het Nivon.