Voettocht naar Rome

Guus Wesselink en Riet van Laake, oftewel De Vier Vrije Voeten, vertellen over hun avontuurlijke voetreis van 2.200 kilometer vanuit ‘s-Hertogenbosch via Rome naar een bijzonder plekje in Zuid-Italië.

Guus en Riet praten enthousiast en openhartig over hun relatie, over de bijzondere ontmoetingen en de prachtige plekken op de wandelwegen naar het zuiden. Naast de beeldende vertellingen over de dagelijkse voettochten met volle bepakking, komen ook de praktische zaken aan bod zoals de voorbereiding voor zo’n tocht, de route, de rugzak en nog veel meer.

Guus en Riet hebben inmiddels 10 grote tochten en in totaal ruim 8.000 km gelopen. Er is dus genoeg te vragen in het ‘vragenuurtje’!

Wanneer: vrijdag 18 januari 2019
Start:  19:30 uur
Kosten: leden € 5, niet-leden € 7,50
Zie ook:  www.viervrijevoeten.nl

VIER VRIJE VOETEN


Riet van Laake (1946): ik ben een meisje uit Mill en Guus Wesselink (1948) is een jongen die in Helmond is geboren. Allebei zijn we sportief en houden we van wandelen in de vrije natuur. Vóór onze pensionering lIEpen we al veel kilometers in de bergen en we genieten daarvan. Ook de Vierdaagse van Nijmegen kennen we als onze broekzak.
Nu we gepensioneerd zijn nemen we voor het lopen alle tijd. We zijn Vier vrije voeten! Pelgrimeren zit ons in het bloed sinds onze ‘Grote Voettocht’ in 2013 van ’s-Hertogenbosch naar Pietrelcina in Zuid-Italië.