NIVON ARNHEM

NIVON Arnhem is een levendige afdeling die je door het aanbieden van een gevarieerd programma de kans geeft nieuwe dingen te leren, leuke mensen te ontmoeten en op een bewuste manier met jezelf, de omgeving en de wereld om te gaan. De kernwaarden natuur en cultuur, ontmoeten, ontspannen en ontwikkeling staan daarbij centraal.
Naast cursussen, lezingen en excursies organiseren we (berg-)wandelingen, fietstochten en maaltijden. Kinderen komen ook aan bod, o.a. door de activiteiten van samenwerkingspartner Humanistisch Verbond.

Omdat we ook actueel willen zijn staan sommige activiteiten nog niet in de programmagids bij het Acvtiviteitenaanbod. Volg ons daarom ook op FaceBook, uiteraard de website of schrijf je in voor de digitale Nieuwsbrief. Het Mededelingenblad is alleen voor leden maar huis-aan-huisbladen en het regionale dagblad nemen onze persberichten meestal op.

VRIJWILLIGERSORGANISATIE

Schoonnmaak-_en_klusdag_5-102008_006 kopieHet NIVON is een vrijwilligersorganisatie, we hebben een mooi maar bewerkelijk pand voor onze lezingen en cursussen en we betalen de docenten een passende vergoeding. Voor dit alles kunnen we gelukkig terugvallen op ongeveer honderd actieve leden.
Zij ontwikkelen en organiseren het programma, aanbod, beheren en onderhouden het gebouw, verzorgen maandelijks het Mededelingenblad, ontvangen als gastvrouw of gastheer dagelijks de vele cursisten, onderhouden perscontacten en vullen de website en FaceBook. Ze steken daar jaarlijks met plezier duizenden uren in. Onbetaalbaar dus, die vrijwilligers.

Wil je ook een vrijwillig bijdrage leveren? Van harte welkom! Stuur een e-mail naar secretaris@nivon-arnhem.nl met wat je zou willen doen.

CONTRIBUTIE

2016 2017
Normaaltarief *(cat. 1) € 39,60 € 40,00
Reductietarief **(cat.2) € 26,40 € 26,70
Maximaal bedrag per huishouden
(excl. inschrijfgeld)
€ 92,40 € 93,40
Inschrijfgeld*** per persoon (eenmalig) €   2,50 €   2,50

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, van 1 januari tot en met 31 december.
*          het normaaltarief geldt voor een volwassene (26+)
**        het reductietarief geldt voor:

–          Medebewoners van 6 jaar en ouder;

–           Jongeren van 6 t/m 25 jaar (kinderen t/m 5 jaar betalen alleen het inschrijfgeld van € 2,50 bij het eerste jaar van inschrijving.

–          Voor alle volwassenen met een minimum inkomen:

alleenstaand € 1.000 per maand, koppel € 1.500 per maand

***       Het inschrijfgeld hoeft alleen betaald te worden voor het eerste jaar van het lidmaatschap, ervan uitgaande dat de andere jaren van het lidmaatschap aansluiten op dit eerste jaar.

Van 0 t/m 5 jaar hoeft er alleen inschrijfgeld te worden betaald ad € 2,50
Landelijke najaarsactie!

Nieuwsbrief

LANDELIJKE NAJAARSACTIE!

Word je na 1 september lid dan loopt het lidmaatschap door tot 31-12-2017 en betaal je alleen de contributie over 2017. Dat is dus 16 maanden lid voor de prijs van 12 maanden….

Volg, like en/of deel dit via:

Facebook
Facebook