Vanwege Corona gaan “Arnhem in dialoog” op dinsdag 3 november niet door.

Vanwege Corona gaan “Arnhem in dialoog” op dinsdag 3 november niet door.

Aanmelden: Per e-mail: secretaris@hv-arnhem.nl Per telefoon: 026 3332449

ACTIVITEITEN HUMANISTISCH VERBOND

NIVON EN HUMANISTISCH VERBOND

logo Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond en het Nivon in Arnhem werken samen als het gaat om programmering, ledenkorting over en weer, delen van het gebouw, bestuursoverleg etc. Door deze samenwerking is het mogelijk om een breed en gevarieerd programma met korting* aan te bieden.

ZELF DENKEN, SAMEN LEVEN

Humanisme staat voor een betekenisvol en integer leven op basis van gezond verstand en menswaardigheid. Welzijn en geluk van iedereen staat centraal bij levensvragen. Durven twijfelen aan eigen ideeën en in gesprek gaan met mensen die anders denken, scherpt de geest. Kunst, literatuur, natuur en de mens zijn een bron van inspiratie. Geloven in de kracht van de mens en eerbied voor de mens als bijzonder deel van de natuur, zijn belangrijk.

De afdeling Arnhem-Rijnstreek van het HV organiseert activiteiten voor leden en voor belangstellenden. De activiteiten zijn gericht op ontmoeting van elkaar en van mensen buiten het HV in warme gemeenschappen. En ze zijn gericht op verdieping. Hoe sta je in het leven? Hoe gaan we met elkaar om? Verdieping heeft ook te maken met zin zoeken.

AANMELDEN

Aanmelding en kosten*
Per e-mail: secretaris@hv-arnhem.nl
Per telefoon: 026 3332449
U ontvangt dan een bevestiging met verdere info over betaling e.d.

De cursuslocatie is altijd (tenzij anders vermeld) De Wasserij, Molenbeekstraat 26a, 6824 AX Arnhem

* kosten zijn onder voorbehoud